My true story

634

Samen online

Met My true story wordt het onderwerp sexting en profilering op internet bespreekbaar gemaakt in de klas, door in dialoog te gaan met de leerlingen. Zo werkt de klas toe naar een groep die in vertrouwen met elkaar om gaat. Het lespakket, gebaseerd op de boeken Onder mijn huid en 15 van Marlies Slegers, koppelt mediawijsheid en leesplezier aan elkaar. De lessenreeks bestaat uit vijf verschillende korte lessen met uitleg voor de docent, waarna de leerlingen zelf aan de slag gaan met de opdrachten in hun notitieboekje.  

Voor wie Klas 1
Wanneer Hele schooljaar
Waar Op school
Kosten €75,- per klas

Aanmelden

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.