Literatour

652

Verhalenbundel 3PAK

Doe mee aan de Boekenweek voor jongeren en bestel de verhalenbundel 3PAK met korte verhalen van een toptrio. Dit jaar wordt het 3PAK geschreven door Nhung Dam, Tim Hofman en Raoul de Jong. Scholen in de stad Groningen kunnen via Groninger Forum een pakket aanschaffen met 32 exemplaren van de bundel. Scholen buiten de gemeente kunnen hiervoor contact opnemen met hun eigen leesconsulent.

Voor wie Bovenbouw vmbo, havo en vwo
Wanneer 21 t/m 30 september 2018
Kosten € 24,95 voor 32 exemplaren
Meer informatie via literatour.nu
Bestellen

o.v.v. naam school, het adres, naam contactpersoon en aantal pakketen

Bestellen

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.