Got it!

Onze digitale geletterdheid programma's zijn erop gericht leerlingen bewuster te maken en ze de juiste vaardigheden te leren. 

2626

Je uitvinding in het Forum

Got it! is een uitvindwedstrijd voor alle leerjaren en leernivaus van het VMBO. Aan de hand van betekenisvolle opdrachten van echte opdrachtgevers - het Groninger Forum en GasTerra - stimuleert Got It! de digitale geletterdheid van de leerlingen, zoals informatievaardigheden, mediawijsheid en computational thinking. Heldere stappen van ontwerpend leren en gebruiksvriendelijk lesmateriaal als een lesfilm, lesbrieven en (digitale) flitscolleges helpen de leerlingen én de docent tijdens de wedstrijd op weg. Het eindresultaat is een pitch (one-minute filmpje), waarin de leerlingen hun uitvinding presenteren. Met deze pitch dingen zij mee naar een plaats in de feestelijke eindshow in het Forum, waar de prijzen voor beste uitvindingen én beste pitch verdeeld worden. 

Voor wie VMBO
Wanneer Schooljaar 2019/2020 is het pilotjaar van Got it!

Het schooljaar 2019/2020 is het pilotjaar voor Got it!. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de educatienieuwsbrief

Aanmelden vóór 20 september 2019

Meer activiteiten voor het voortgezet onderwijs? >>

Meer activiteiten voor het voortgezet onderwijs? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.