GasTerra Debatbattle

654

Battlen maar!

Kom battlen in het Groninger Forum! Leerlingen leren alles over het thema energie én over argumenteren in twee gastlessen als voorbereiding op het vurige slotdebat. In een spannende show nemen verschillende klassen het tegen elkaar op. Welke school levert de beste, scherpste debaters? Tijdens de show in het Groninger Forum nemen de verschillende klassen het tegen elkaar op. Wie weet staat jouw leerling aan het eind van de middag in de finale en gaat jullie school met de trofee naar huis! Battlen maar!

Voor wie Klas 3 vmbo
Wanneer 11 en 12 april 2019
Waar Op school en Groninger Forum | locatie Hereplein 73
Kosten € 50,- per klas

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.