Film op maat | schoolvoorstellingen

636

Met de klas naar de film

Film laat jongeren andere, onbekende werelden zien, opent hun ogen voor andere culturen en meningen. Onze schoolvoorstellingen zorgen ervoor dat leerlingen kritische kijkers worden. Ons educatief filmaanbod draait niet alleen om begrijpend kijken, ook mediawijsheid en andere 21e-eeuwse vaardigheden komen aan bod. Tijdens schooltijd stellen wij onze filmzalen beschikbaar voor schoolvoorstellingen. Een filmprogramma kan op verschillende manieren ingepast worden in het curriculum. We kunnen aansluiten bij een vak of thema op school en combineren een voorstelling met een inleiding en een nagesprek.

Voor wie Alle klassen
Wanneer Datum in overleg
Waar Groninger Forum | locatie: Hereplein 73
Kosten € 4,50 per leerlingen
docenten gratis

Aanmelden

Voorbeeld van een te vertonen film | BlacKkKlansman

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.