Film op maat | festivals

646

Landelijke filmfestivals in Groningen

Film laat jongeren andere, onbekende werelden zien, opent hun ogen voor andere culturen en meningen. Je kunt kiezen voor een van de topfilms van de landelijke filmfestivals die wij naar Groningen halen.  De films uit deze festivals zorgen ervoor dat leerlingen kritische kijkers worden en er is gratis lesmateriaal verkrijgbaar. 

Movies that matter

Dit landelijke festival geeft filmmakers met een maatschappelijke boodschap een podium. Movies that matter gelooft in de buitengewone kracht van film: het positief beïnvloeden van de mening van jongeren over mensenrechten.

IDFA docschool

Het International Documentary Festival Amsterdam selecteert jaarlijks de beste documentaires voor schoolvoorstellingen. De films laten leerlingen kennismaken met onbekende situaties, gebruiken en gewoonten. De films verruimen hun blik en laat hen nadenken over de wereld én over zichzelf.

Voor wie Alle klassen 
Wanneer Datum in overleg
Waar Groninger Forum, locatie: Hereplein 73
Kosten € 4,50 per leerling
docenten gratis

Aanmelden

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.