De Weddenschap

2651

Wedden dat ik het kan

Drie bekende Nederlanders dagen vmbo-leerlingen uit om mee te doen aan De Weddenschap. In een half jaar tijd 3 boeken lezen, durven jouw leerlingen te wedden dat ze dat kunnen? De BN'ers lezen mee en coachen de leerlingen op weg naar de eindstreep waar juichende supporters en prachtige prijzen wachten!

Voor wie VMBO, MBO
Wanneer Oktober 2019 t/m april 2020
Waar In de klas
Kosten Gratis

Aanmelden

Meer activiteiten voor het voortgezet onderwijs? >>

Meer activiteiten voor het voortgezet onderwijs? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.