De Jonge Jury

2700

De Jonge Jury

De Jonge Jury daagt alle jongeren in de onderbouw van het voortgezet onderwijs uit om hun mening te geven en stem uit te brengen. Welk jeugdboek is het mooist, leukst, spannendst, ontroerendst? Na het stemmen op hun favoriet mogen ze zich officieel Jonge Jury-lid noemen!

Voor wie Onderbouw VMBO, HAVO, VWO
Wanneer September 2019 t/m 1 mei 2020
Waar In de klas
Kosten Gratis

Stemmen & meer informatie

Meer activiteiten voor het voortgezet onderwijs? >>

Meer activiteiten voor het voortgezet onderwijs? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.