De Jonge Jury

650

Favo boek kiezen

De Jonge Jury daagt alle jongeren van de eerste tot en met de derde klas van de middelbare school uit om hun mening te geven en stem uit te brengen. Welk jeugdboek is het mooist, leukst, spannendst, ontroerendst? Na het stemmen op hun favoriet mogen ze zich officieel Jonge Jury-lid noemen!

Voor wie Klas 1 t/m 3
Wanneer Stemmen t/m april 2019
Waar Thuis en op school
Kosten Gratis

Stemmen

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.