Boekenweek voor Jongeren

2656

Verhalenbundel 3PAK

In de Boekenweek voor Jongeren gaan schrijvers op Literatour langs scholen: aansprekende auteurs lopen zich warm om met hun verhalen de vonk van leesplezier over te laten slaan. En bij een boekenweek hoort natuurlijk ook een geschenk: 3PAK, een bundel met korte verhalen van een toptrio auteurs.

Meer informatie staat op: www.boekenweekvoorjongeren.nl

VO scholen ontvangen eind augustus automatisch een gratis schoolpakket met 32 exemplaren 3PAK boekjes, lestips en twee posters.

Voor wie Bovenbouw VMBO, HAVO, VWO en MBO
Wanneer 21 t/m 30 september 2019, extra lespakket bestellen vóór 7 juni
Waar In de klas
Kosten Kosten extra lespakket € 24,95 excl. btw
Bestellen Vermeld de naam van de school, het adres, de naam van de contactpersoon en het aantal pakketten. 

Bestellen vóór 7 juni 2019

Meer activiteiten voor het voortgezet onderwijs?

Meer activiteiten voor het voortgezet onderwijs?
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.