Bibliotheekbezoek

640

Met de klas naar de bibliotheek

Leerlingen raken door een bibliotheekbezoek bekend met de bibliotheek. Samen gaan ze aan de slag met opdrachten die de informatievaardigheden van de leerlingen trainen en op deze manier vinden ze hun eigen weg in ons bibliotheekaanbod.

Voor wie Klas 1
Wanneer Datum in overleg
Waar In al onze vestigingen
Kosten € 50,- per klas

Aanmelden

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.