Bibliotheekbezoek

Lezen heeft een possitief effect op o.a. de woordenschat, spelling en grammatica van leerlingen. Bij veel leerlingen neemt het leesplezier en de leesmotivatie met het ouder worden af. Het Groninger Forum helpt dit voorkomen. 

2683

Met de klas naar de bibliotheek

Aan de slag met lezen of informatievaardigheden? Dan is het mogelijk om met een groep naar één van onze bibliotheeklocaties te komen voor een introductie op maat.

Het programma kan bijvoorbeeld gaan over het kiezen van geschikte leesboeken, het gebruik van de catalogus of het goed zoeken op internet.

Voor wie VMBO, HAVO, VWO, MBO, alle klassen
Wanneer Hele schooljaar, datum in overleg
Waar In alle bibliotheekvestigingen
Kosten € 50,- per groep

Aanmelden

Misschien vind je dit ook leuk

Meer activiteiten voor het voortgezet onderwijs? >>

Meer activiteiten voor het voortgezet onderwijs? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.