Vakantielezen

523

Voorkom een zomerdip

Werken aan leesvaardigheid doe je natuurlijk het hele schooljaar. Maar in de zomervakantie ontstaat er bij leerlingen vaak een dip in het lezen. Schakel de bibliotheek en ouders in om deze zomerdip samen te voorkomen en de leesvaardigheid van de leerlingen op peil te houden. Na de meivakantie gaan de kinderen met een stapel zonnige leesboeken zes weken lang boeken lezen in de klas. Op een landkaart houden ze bij waar ze door te lezen allemaal 'zijn geweest'. 

Voor wie Groep 3
Wanneer Mei t/m juni 2019
Waar In de bibliotheekvestigingen
Kosten Gratis (binnen lidmaatschap)

Aanmelden

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.