Vakantielezen

2600

Voorkom een zomerdip

Voorkom de bekende zomerleesdip: schakel de bibliotheek en ouders in zodat kinderen blijven lezen. Werken aan leesvaardigheid doe je natuurlijk het hele schooljaar, maar met Vakantielezen stimuleer je het lezen óók tijdens de zomervakantie.

Vakantielezen start met een leesprogramma in de klas.

Na de meivakantie gaan de kinderen met een stapel zonnige leesboeken een aantal weken lang boeken lezen in de klas. Op een landkaart houden ze bij waar ze door te lezen allemaal ‘zijn geweest’. Van het Dierenrijk tot Avontureneiland: lees jezelf de wereld rond!

Thuiseditie met het gezin

Na het programma in de klas gaat Vakantielezen in de zomer verder. Via een digitale thuiseditie gaan gezinnen in de vakantie op ontdekkingsreis. Wekelijkse opdrachten stimuleren gedurende de zomervakantie de lees- en taalomgeving van de kinderen.

Voor wie Groep 3
Wanneer Mei t/m juni 2020
Waar In de klas
Kosten Gratis (binnen schoollidmaatschap)

Aanmelden vóór 19 juli 2019

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.