Soroptimist Film Festival voor kinderen

Dit jaarlijks terugkerende filmfestival voor scholen staat in het teken van de rechten van het kind. Het Soroptimist Film Festival toont kinderfilms van over de hele wereld.

2593

Kinderfilms van over de hele wereld

De belangrijkste doelen van het Soroptimist Film Festival zijn leerlingen in aanraking brengen met kwaliteitsfilm en ze via die films met onbekende culturen laten kennismaken. De verhalen uit de films inspireren, verruimen de blik op de wereld en zetten leerlingen aan het denken.

Het festival wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met Soroptimistenclub Groningen Oost & West. Houd onze nieuwsbrief en deze pagina in de gaten voor de titels en aanmelden van SFFK 2020.

Voor wie Groep 6 t/m 8
Wanneer 11 febuari 2020
Waar In het Forum
Kosten Gratis

Aanmelden is nog niet mogelijk. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor de aanmeldmogelijkheid. 

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.