Soroptimist Film Festival

Kinderfilms van over de hele wereld

Dit jaarlijks terugkerende filmfestival voor scholen staat in het teken van de rechten van het kind. Het Soroptimist Film Festival toont kinderfilms van over de hele wereld. De belangrijkste doelen van het festival zijn leerlingen in aanraking brengen met kwaliteitsfilm en ze via die films met onbekende culturen laten kennismaken. De verhalen uit de films inspireren, verruimen de blik op de wereld en zetten leerlingen aan het denken. Het festival wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met Soroptimistenclub Groningen Oost & West. Houd onze nieuwsbrief en deze pagina in de gaten voor de titels en aanmelden van SFFK 2019.

Voor wie Groep 6 t/m 8
Wanneer 12 februari 2019
Waar Groninger Forum | locatie: Hereplein 73
Kosten Gratis
Aanmelden Voor 1 december 2018 via onderstaande knop*

* Let op: graag 1 formulier per klas invullen.

Meld je hier aan

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.