Scoor een boek!

2588

Scoor een boek!

Met het programma Scoor een boek! combineren we lezen met sport, want scoren kun je overal! Jongens blijven vaak achter bij meisjes als het gaat om leesmotivatie. Scoor een boek! stimuleert hen extra, want een speler van FC Groningen leest met ze mee.

In februari trapt een voetballer van FC Groningen het project af.

Elke groep houdt in de klas op een poster bij hoeveel boeken er zijn gelezen. In de klas wordt er gesproken over de gelezen boeken met als opdracht: maak een basisopstelling van de 11 mooiste boeken of geef een voorzet en deel een leestip met een ander. Tijdens Scoor een Boek! scoren de leerlingen tientallen boeken en ontdekken ze het plezier in lezen.

Thuiseditie met het gezin

Naast de schooleditie kent Scoor een boek! ook een digitale thuiseditie. Via de website www.scoorthuis.nl kunnen gezinnen vijf weken lang de leukste opdrachten doen.

Het doel van de thuiseditie is om in vijf weken tijd alle gouden ballen te ‘scoren’. De opdrachten zijn gericht op samen lezen en bewegen.

Voor wie Groep 5 en 6
Wanneer Februari t/m april 2020
Waar In de klas
Kosten € 50,- per groep

Aanmelden vóór 1 november 2019

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.