Scoor een boek!

520

Lezen én sport

Met het programma Scoor een boek! combineren we lezen met sport. Tien weken lang gaan de kinderen scoren in de klas! Althans... met zoveel mogelijk boeken lezen. Jongens blijven vaak achter bij meisjes als het gaat om leesmotivatie en de kinderen worden daarom extra gestimuleerd door een speler van FC Groningen die met ze meeleest. Als je meedoet ontvang je een collectie boeken en een lespakket met handleiding. Score!

Voor wie Groep 5 en 6
Wanneer Februari t/m april 2019
Waar Op school
Kosten € 50,- per groep

Aanmelden voor 1 november 2018

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.