Reis mee... naar het Forum! | Kinderboekenweek

Eindelijk is het zover. Het Groninger Forum gebouw aan de Nieuwe Markt is bijna klaar. Reis met ons mee naar het nieuwe gebouw!

2586

Foto: Deon Prins

Kinderboekenweek reis mee | Thema vervoer

Kinderboeken over reizen en voertuigen staan centraal in de Kinderboekenweek van woensdag 2 t/m 13 oktober 2019. De auteur van het kinderboekenweekgeschenk is Anna Woltz. De makers van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2019 zijn astronaut Andre Kuipers en illustrator Natascha Stenvert.

Voor meer informatie zie www.kinderboekenweek.nl.

Reis mee... naar het Forum | Groep 3 t/m 8

Tijdens de Kinderboekenweek kun je met je klas meedoen aan de openingswedstrijd van het Groninger Forum. We hebben Tjibbe Veldkamp gevraagd een leuk verhaal te schrijven. Naar aanleiding van het verhaal kunnen de kinderen zelf een dagdeel aan de slag met een opdracht.

Meld je voor de zomervakantie aan en krijg in september een spannend pakket met het verhaal en de opdrachten. Alle producten die gemaakt zijn, zoals vervoermiddelen, geheime verdiepingen, rondleidingen in het gebouw, worden in de bibliotheek tentoongesteld. De meest bijzondere werkstukken dingen mee naar een prijs en komen in het nieuwe Forum te staan. Heeft één van jouw leerlingen een prijs gewonnen dan maak je kans om met de hele groep gratis als een van de eersten het nieuwe Storyworld te bezoeken.

Voor wie Groep 3 t/m 8
Wanneer September-november 2019
Waar In de klas
Kosten Gratis

Aanmelden vóór 19 juli 2019

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.