Nationale voorleeswedstrijd

534

Wie is jullie schoolkampioen?

Wie kan het mooist, spannendst, leukst voorlezen en de aandacht van het publiek vasthouden? Meer dan een miljoen kinderen hebben de afgelopen decennia met veel plezier meegedaan aan de wedstrijd. Stichting Lezen organiseert in samenwerking met de bibliotheken de Nationale Voorleeswedstrijd. Wie is jullie schoolkampioen?

Het deelnamepakket bestaat uit:
+ Een spelregelboek met informatie over het organiseren van een voorleeswedstrijd op school en een antwoordkaart om uw schoolkampioen op te geven voor het vervolgtraject
+ Twee posters
+ Een oorkonde voor de voorleeskampioen van uw school

Voor wie Groep 7 en 8
Wanneer Aanvragen van deelnamepakket kan t/m 10 december & aanmelden schoolkampioen kan tot en met 21 december
Kosten  € 25,-

Aanmelden

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.