Nationale voorleeswedstrijd

2594

Wie is jullie schoolkampioen?

Wie kan het mooist, spannendst, leukst voorlezen en weet de aandacht van het publiek vast te houden? Stichting Lezen organiseert in samenwerking met de bibliotheken de Nationale Voorleeswedstrijd. Wie wordt jullie schoolkampioen? Bestel voor 1 oktober het schoolpakket via de website van de Nationale Voorleeswedstrijd

Vóór 1 december kun je op dezelfde site je schoolkampioen aanmelden.

Voor wie Groep 7 en 8
Wanneer Oktober 2019 t/m mei 2020
Waar In de klas
Kosten €25 
Deelname pakket aanvragen Aanvragen voor 1 oktober 2019
Schoolkampioen aanmelden Voor 1 december 2019

Aanmelden

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.