Mini-collegetour

2592

Mini-college Kunstmatige intelligentie | 9 december 2019

Drie keer per jaar organiseren we samen met de Kinderuniversiteit van de RUG een mini-collegetour. Een inspirerende professor of bekende Nederlander komt vertellen over zijn of haar vakgebied. In een interactieve settingen worden de leerlingen uitgedaagd om kritisch te denken en krijgen ze de kans om onze gast álles te vragen. De onderwerpen lopen uiteen van ruimtevaart tot de noordpool tot pesten en het lichaam.

De eerste editie in het nieuwe Groninger Forum vindt plaats op 9 december 2019. Dit mini-college staat in het teken van de expositie AI: More Than Human, die in december opent. Leerlingen kunnen een professor Kunstmatige Intelligentie het hemd van het lijf vragen over bijvoorbeeld zelflerende robots, apps en software achter Netflix of Spotify. Voor de data en thema’s van de andere edities, houd onze website en nieuwsbrief in de gaten.

Voor wie Groep 5 t/m 8
Wanneer 9 december 2019
Waar Groninger Forum | locatie: Nieuwe Markt 1
Duur 60 min
Kosten Gratis

Aanmelden kan via de onderstaande aanmeldknop.

Aanmelden

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.