Mediavaardig lesfilm | reclame

447

Wat is reclame?

Kinderen krijgen dagelijks een enorme lading informatie over zich uitgestort. Daar zitten feiten en meningen tussen en zelfs onwaarheden. Het is belangrijk deze te kunnen onderscheiden. De doorlopende lijn mediavaardig draagt bij aan de ontwikkeling van de media- en informatievaardigheden van de leerling. 

Reclame
In dynamische hoofdstukken wordt in deze lesfilm antwoord gegeven op de volgende vragen: wat is reclame? Hoe wordt het gemaakt? Hoe werkt het, wat doet het met je? Door middel van verschillende opdrachten in de bijbehorende lesbrief ontwikkelen leerlingen een kritische houding ten opzichte van reclame.

Voor wie Groep 5 en 6
Wanneer Datum in overleg
Waar Op school
Kosten Op aanvraag

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.