Mediavaardig game | red de Plancius

420

Interactieve game

Kinderen krijgen dagelijks een enorme lading informatie over zich uitgestort. Daar zitten feiten en meningen tussen en zelfs onwaarheden. Het is belangrijk deze te kunnen onderscheiden. De doorlopende lijn mediavaardig draagt bij aan de ontwikkeling van de media- en informatievaardigheden van de leerling.

Red de Plancius

In deze game is onderzoeksschip de Plancius in moeilijkheden geraakt en van de radar verdwenen. Het is aan de leerlingen om uit te vinden waar het schip is. Door vragen op te lossen en opdrachten uit te voeren, komen zij telkens een stapje dichter bij de oplossing en trainen ze ondertussen hun informatievaardigheden.

Voor wie Groep 7 en 8
Wanneer Datum in overleg
Waar Op school
Kosten Op aanvraag

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.