Mediamasters

426

Spannende interactieve game

De MediaMasters Game is een spannend, interactief spel op het gebied van mediawijsheid en wordt één keer per jaar gespeeld door kinderen uit groep 7 en 8 tijdens de Week van de Mediawijsheid. Welke school durft de uitdaging aan?

Voor wie Groep 7 en 8
Wanneer 16 t/m 23 november 2018
Waar Op school
Kosten Gratis

Aanmelden

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.