Find it!

2645

Een flinke dosis digi

Find it! is een digitale leerlijn informatievaardigheden. Welke informatie is betrouwbaar? Waar kun je informatie vinden, behalve op Google? En hoe maak je vervolgens in je eigen woorden er een werkstuk mee? Met een vleugje anti-fake-news, veel bibliotheek en een flinke dosis digi worden leerlingen een stuk weerbaarder op het wereldwijde web.

Sluit goed aan bij het groepsbezoek van groep 6 aan de bibliotheek, Boek versus Google.

Voor wie Groep 6 t/m 8
Wanneer Hele schooljaar
Waar In de klas
Kosten Gratis

Lesmateriaal is gratis digitaal beschikbaar.

Lesmateriaal

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.