Film op maat | schoolvoorstellingen

427

Met z'n allen naar de film

Tijdens schooltijd stellen wij onze filmzalen beschikbaar voor schoolvoorstellingen. Een filmprogramma kan op verschillende manieren ingepast worden in het curriculum. We kunnen aansluiten bij een vak of thema op school, en combineren een voorstelling altijd met een inleiding en een nagesprek. Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente filmtitels en adviseren graag welke film het meest geschikt is voor jouw groep. Heb je zelf al een film in gedachten? Dat kan natuurlijk ook!

Voor wie Groep 1 t/m 8
Wanneer Datum in overleg
Waar Groninger Forum | locatie: Hereplein 73
Kosten € 4,50 per leerling, leerkrachten gratis

Aanmelden

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.