Digi-maaklab

Deze week vol miniworkshops staat in het teken van digitale geletterdheid en het maakonderwijs. Kom met je klas langs en ga zelf aan de slag in het Digi-Maaklab Junior. 

2658

Kennis maken met digitale vaardigheden

Programmeer je eigen minigame in ons nieuwe Medialab, of ontwerp een robot in het Smartlab. Het draait allemaal om techniek, creativiteit en vindingrijkheid. Zowel digitale ontwikkelingen als het programmeren van robots en games komen aan bod, maar natuurlijk ook het creëren met de handen. Voor de leerlingen een leuke manier om kennis te maken met digitale vaardigheden en de nieuwste ontwikkelingen.

Voor wie Groep 6 t/m 8
Wanneer Mei-juni 2020
Waar In het Forum
Kosten € 50,- per groep

Aanmelden kan zodra de data bekend zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de aanmelddatum.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.