De Schoolschrijver-maand

521

Schrijfgeheimen van echte schrijvers

De Schoolschrijver maakt van lezen en schrijven een groot avontuur. Auteurs onthullen hun schrijfgeheimen aan de hand van hun eigen schrijfpraktijk én fragmenten uit hun lievelingsboeken. Je krijgt vier effectrijke lessen van een uur met Schoolschrijvers. Drie lessen via het digibord en les vier live (!) in de klas, met bijvoorbeeld Pieter Koolwijk of Corien Oranje. Voor meer informatie over het programma en de tarieven kijk op de website van De Schoolschrijver.

Voor wie Groep 4 t/m 8
Wanneer In overleg
Waar Op school
Aanmelden info@deschoolschrijver.nl

Aanmelden

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.