De Schoolschrijver

Bij deze nieuwe Maand wordt de fantasie op scherp gezet. We gaan een heus verhaal schrijven, met inhoud en structuur.

2648

Les van professionele kinderboekenschrijvers

De interactieve digibordlessen bevatten persoonlijke en inspirerende video’s van diverse kinderboekenschrijvers die vertellen, voorlezen en unieke schrijfopdrachten geven. De kinderen gaan aan de slag en ontwikkelen hiermee spelenderwijs hun eigen lees- en schrijfvaardigheden. De schrijvers zijn Mirjam Oldenhave, Fiona Rempt, Pieter Koolwijk, Simon van der Geest, Sanne Rooseboom en Anna van Praag.

Meer informatie en prijzen: www.deschoolschrijver.nl
tel. 020 - 8463069 of mail
info@deschoolschrijver.nl

Voor wie Groep 4 t/m 8
Wanneer In overleg
Waar In de klas
Kosten Op aanvaag

Aanmelden

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.