De Leesclub

551

Plezier in lezen

Maak jouw groep lid van De Leesclub! Met dit programma ga je gedurende het hele schooljaar aan de slag met leuke boekenactiviteiten. Leesboeken, stripverhalen, informatieve boeken, gedichten: alles komt in De Leesclub aan bod. Plezier in lezen, verhalen en taal staan centraal. Je groep krijgt vier keer een film van de bibliotheek met een kant-en-klare boekenkringactiviteit (30-45 minuten), inclusief bijbehorende lesbrieven.

Voor wie Groep 4 t/m 8
Wanneer Hele schooljaar
aftrap september 2018
Waar Op school
Kosten € 50,- per groep

Aanmelden

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.