De Leesclub

2698

Plezier in lezen

Maak jouw groep lid van De leesclub! Met dit programma ga je gedurende het hele schooljaar aan de slag met leuke boekenactiviteiten. Leesboeken, stripverhalen, informatieve boeken, gedichten: alles komt in De leesclub aan bod. Plezier in lezen, verhalen en taal staan centraal. Net als het ontdekken van de eigen smaak.

Je groep krijgt drie keer een film van de bibliotheek met een kant-en-klare boekenkringactiviteit (30-45 minuten), inclusief bijbehorende lesbrieven.

Gratis boeken voor groep 7 en 8

De Leesclub start voor groep 7 en 8 met Nederland Leest Junior. Dit jaar staat deze bibliotheekcampagne in het teken van duurzaamheid. Tijdens De Leesclub wordt aandacht besteed aan het boek Borealis van Marloes Morshuis. Tevens ontvangt de groep enkele exemplaren voor de leerlingen.

Voor wie Groep 4 t/m 8
Wanneer Vanaf oktober, het hele schooljaar
Waar In de klas
Kosten € 50,- per groep

Aanmelden vóór 19 juli 2019

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>

Meer activiteiten voor het primair onderwijs? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.