#BFF 90 Filmwedstrijd | Kinderboekenweek

421

Kinderboekenweekthema: Vriendschap

Kinderboeken over vriendschap staan centraal in de Kinderboekenweek van woensdag 3 t/m zondag 14 oktober 2018. Een verrijkend thema, omdat vriendschap iets is wat leeft bij alle leerlingen. Jozua Douglas, bekend van o.a. De ongelooflijke Ravi Ravioli, is auteur van het Kinderboekenweekgeschenk. Scholen in de stad kunnen tijdens de Kinderboekenweek meedoen met een wel heel vriendschappelijke wedstrijd!

#BFF 90 Filmwedstrijd
Dé filmwedstrijd voor alle vrienden. Leerlingen bedenken en schrijven samen hun eigen vriendenverhalen en maken vervolgens een filmpje van maximaal 90 seconden. Zo ben je met de klas bezig met creatief schrijven, samenwerken en leren de leerlingen alles over het maken van een film. Meld je aan en ontvang het gratis lesmateriaal met tips. Inzenden moet voor 15 oktober 2018. De winnende filmcrew krijgt een leuke prijs!

Voor wie Groep 4 t/m 8
Wanneer September t/m oktober 2018
Kosten Gratis

 

 

Aanmelden

Nog meer activiteiten

Er is van alles te doen tijdens de Kinderboekenweek. Van het Best*Friends*Forever festival tot een heuse Vriendenkrant maken en nog veel meer! Neem snel een kijkje op onze Kinderboekenweekpagina.

Laat maar zien dan!

Nog meer activiteiten
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.