Week van de mediawijsheid

404

Heb jij het onder de duim?

Met de komst van de smartphone is onze duim een machtig instrument geworden. Je kan ermee scrollen, klikken of swipen en de mogelijkheden zijn eindeloos! Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, met je volgers delen wat je vandaag hebt meegemaakt; je duim regelt het allemaal. Maar hoe goed weet jij wat je allemaal kan of misschien niet moet doen?

Op maandag 19 november zijn er allerlei leuke spelletjes en opdrachten te doen die te maken hebben met de media. Kun je vertellen welke nieuwsberichten echt zijn en welke niet? En herken jij alle logo’s die te maken hebben met de sociale media? En herken jij de emojis die overal te vinden zijn? En weet je nog wel hoe een oude computer en telefoon eruit zien? Test het uit en laat maar zien wat jij allemaal kan en weet over de media!

Voor wie 6+
Wanneer 19 november 2018
Tijd 15.00 - 17.00 uur
Waar Locatie Centrum en Locatie Lewenborg
Kosten Gratis

Deze middag wordt georganiseerd door de studenten van het Alfa-college die in het 3e jaar zitten van de opleiding onderwijsassistent.

Contact

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.