Week van de mediawijsheid

404

Mediawijsheid

Met de komst van de smartphone is onze duim een machtig instrument geworden. Je kan ermee scrollen, klikken of swipen en de mogelijkheden zijn eindeloos! Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, met je volgers delen wat je vandaag hebt meegemaakt; je duim regelt het allemaal. Maar hoe goed weet jij wat je allemaal kan of misschien niet moet doen? Tijdens de afgelopen editie in november 2018 waren er allemaal leuke spelletjes en opdracht te doen rondom het thema media. 

Verwacht: Week van de mediawijsheid | november 2019 | voor kinderen van 6+

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >>

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >>

Bekijk nog meer jeugdactiviteiten >>

Bekijk nog meer jeugdactiviteiten >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.