Met de kinderopvang naar Roald Dahl

500

Een superleuke kerstvakantie. Beloofd!

Niemand hoeft zich te vervelen in de kerstvakantie. Voor het derde jaar organiseren we een groot Roald Dahl festival in onze vestigingen aan het Hereplein en de Oude Boteringestraat. In aanloop naar het festival kunnen kinderen op onze andere locaties alvast genieten van een voorproefje.

Voor wie Vanaf 3 jaar
Wanneer 28 t/m 30 december
Waar Op al onze locaties

Contact

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.