Mediawijsheid

473

Mediawijs opgroeien

Voor peuters zijn tablets, smartphones en computers de gewoonste zaak van de wereld. Vier van de tien ouders laten kinderen voor hun tweede levensjaar kennismaken met de smartphone. Een derde van de kinderen in deze leeftijdsgroep gebruikt wel een tablet om een video te bekijken of een spelletje te spelen. En dat neemt alleen maar toe. Het mediagebruik van de allerkleinsten stelt kinderdagverblijven en peuterspeelzalen voor een aantal nieuwe opvoeduitdagingen. Een goede begeleiding helpt kinderen vol zelfvertrouwen mediawijs op te groeien. Onze media experts ondersteunen daarbij graag. Neem gerust contact met ons op voor advies.

Voor wie? Alle leeftijden
Wanneer? Datum in overleg
Waar? Locatie in overleg
Kosten? Op aanvraag

 

Contact

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.