Filmworkshops

476

Zelf doen

In onze filmworkshops maken kinderen zelf een animatiefilmpje. Onze professionals komen met alle apparatuur naar de locatie toe. De kinderen tekenen en knutselen het decor en gaan ermee aan de slag. Voor de allerkleinsten nemen we zelf leuke decors en spullen mee, waarmee ze hun eigen verhaal kunnen vertellen. De nadruk in de workshops ligt op creativiteit en het spelenderwijs ontdekken. Wij denken graag mee over een geschikte workshop of thema voor jouw groep.

Voor wie Vanaf 2 jaar
Wanneer Gehele schooljaar
Waar Op jouw peuterspeelzaal of kinderopvang
Kosten Op aanvraag

Aanmelden

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.