Film op maat

578

Met z'n allen naar de film

Film laat kinderen andere, onbekende werelden zien, opent hun ogen voor andere culturen en meningen. Overdag stelt het Groninger Forum zijn filmzalen beschikbaar voor groepen uit de kinderopvang en peuterspeelzalen. We hebben jarenlang ervaring met het samenstellen van (educatieve) filmprogramma’s, ook voor de allerkleinsten. De nadruk ligt dan vooral op kennismaking met film en de magie van het witte doek. Onze specialist is op de hoogte van de meest recente titels en adviseert graag welke film voor jouw groep het meest geschikt is. Bij elk thema is wel een leuke titel te bedenken. Je kunt natuurlijk ook zelf een film kiezen. Een combinatie met een filmworkshop is ook mogelijk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Voor wie Vanaf 2 jaar
Wanneer Gehele schooljaar
Waar Groninger Forum |  locatie: Hereplein 73
Kosten € 4,50 per kind 

Aanmelden

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.