De Nationale Voorleesdagen

408

Lezen is leuk!

Traditiegetrouw starten we de Nationale Voorleesdagen met een Voorleesontbijt in alle bibliotheekvestigingen. In het middelpunt staat het Prentenboek van het jaar 2019 Een huis voor Harry, van Leo Timmers. Op alle locaties zorgt Theater Pannenkoek voor een interactieve theatervoorstelling.

Wanneer 23 januari t/m 2 februari 2019
Waar Alle bibliotheekvestigingen

Aanmelden

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.