Cinekid

402

Kom naar Cinekid in de herfstvakantie

Hét media- en filmfestival voor de jeugd komt ook dit jaar weer in de Cinekidvakantie (of herfstvakantie zoals sommigen zeggen) naar Groningen. Met een combikaartje kunnen kinderen naar de film en naar het Medialab, vol met games en installaties. Kom ook naar het Maaklab waar kinderen zelf lekker aan de slag kunt gaan. Wil je langskomen met je groep? Neem dan even contact op met de locatie Hereplein om er zeker van te zijn dat er plek is.

Voor wie Vanaf 3 jaar
Wanneer 20 t/m 26 oktober 2018
Waar Groninger Forum | locatie: Hereplein 73
Kosten Cinekidticket €7,50
Dagkaart € 5,-
Begeleiders € 1,- 

Contact

Meer Cinekid

We hebben tijdens Cinekid Groningen de meest uiteenlopende films voor je geselecteerd. Voor iedere leeftijdscategorie is er wel een film. Ben je benieuwd naar alle activiteiten en films? Neem een kijkje op onze speciale Cinekidpagina!

Laat maar zien dan!

Meer Cinekid
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.