Cinekid

402

Cinekid in de herfstvakantie

Hét media- en filmfestival voor de jeugd! Met een combikaartje kunnen kinderen naar de film en naar het Medialab, vol met games en installaties. Kom ook naar het Maaklab waar kinderen zelf lekker aan de slag kunt gaan. Wil je langskomen met je groep? Neem dan van te voren even contact met ons op. 

Verwacht: Cinekid | herfstvakantie 19 t/m 27 oktober 2019

Misschien vind je dit ook leuk

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >>

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.