Boekstart

555

Samen lezen

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Kinderen die als baby worden voorgelezen, zijn later beter in taal. Daarom krijgen alle ouders in Groningen als hun kindje drie maanden oud, is een waardebon waarmee ze het kind gratis kunnen inschrijven bij een van de vestingen van de Groninger Forum bibliotheek. Ook krijgen ze het Boekstartkoffertje cadeau met daarin twee babyboekjes. 

Wij willen graag helpen om het voorlezen een vaste plek te geven in het pedagogisch beleid en het dagprogramma van de kinderopvang. Het Groninger Forum verzorgt trainingen voor medewerkers, geeft advies en realiseert een gezellige leesplek met een boekencollectie op de kinderopvanglocatie.

Voor wie Alle leeftijden
Wanneer Gehele schooljaar
Waar Op jouw peuterspeelzaal of kinderopvanglocatie

 

Aanmelden

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.