Educatie

De wereld verandert sneller dan ooit. In een wereld die steeds complexer wordt, ondersteunt het Groninger Forum scholen en leerlingen graag om ook de toekomst te omarmen. Want de toekomst is van iedereen. Klik hieronder door voor het aanbod van jouw keuze. Staat je vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

Let op: wij zijn momenteel druk bezig met het updaten van ons educatie-aanbod. Vanaf half mei vind je ons volledige aanbod weer online. 

Kinderopvang >>

Kinderopvang >>

Primair onderwijs >>

Primair onderwijs >>

Voortgezet onderwijs >>

Voortgezet onderwijs >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.