E-books

Heb je een bibliotheekabonnement? Dan heb je gratis toegang tot duizenden e-books, zoals thrillers, romans, informatieve boeken en kinderboeken. Elke maand wordt een deel van ons aanbod vernieuwd.

Je leent ze legaal ;-) via de landelijke, online bibliotheek. In een paar simpele stappen zet je ze op smartphone, tablet of e-reader.

Nog geen lid?

871

Hoe werkt het?

Met een abonnement leen je maximaal 10 e-books tegelijk. De leentermijn van een e-book is 3 weken. Inleveren hoeft niet: een e-book verdwijnt na 3 weken vanzelf van je online boekenplank. Bovendien kun je ze onbeperkt verlengen.

Hoe leen ik een e-book?

Om toegang te krijgen tot de landelijke e-bookcollectie maak je met je lidnummer een account aan op Bibliotheek.nl. Afhankelijk van het apparaat dat je gebuikt (smartphone, tablet of e-reader) volg je de instructies op de website Onlinebibliotheek.nl.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over het lenen of lezen van e-books? Kijk dan het instructiefilmpje, neem contact op met onze klantenservice of stel je vraag aan een van onze collega's in de bibliotheek.

Wekelijks spreekuur e-books

Bibliotheek centrum donderdag van 18.00 tot 20.00 uur
Bibliotheek Haren woensdag van 16.30 tot 17.30 uur

Ga je naar een spreekuur? Neem dan je laptop, tablet of e-reader en kabeltjes mee.

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.