De Schoolschrijver Academie voor schoolteams

552

Les van professionele kinderboekenschrijvers

De Schoolschrijver Academie biedt inspiratievolle trainingen voor schoolteams. Een klas vol enthousiaste lezers, hoe bereik ik dat? Zinvolle feedback bij een verhaal geven, hoe doe ik dat? Met dit soort vragen ben je bij de Academie aan het juiste adres. De trainingen hebben heldere leerdoelen en worden gegeven door professionele kinderboekenschrijvers. Na onze training van een dagdeel kun je aan de slag in de klas!

Met Schoolschrijvers Janneke Schotveld, Anna van Praag, Arend van Dam en talloze anderen. 

Voor wie Alle leerkracht
Meer informatie en kosten via www.schoolschrijver.nl

Contact

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.