Cursus leescoördinator

504

Actief aan de slag met leesbevordering

Een aantal keer per jaar organiseert het Groninger Forum cursussen voor jou als leerkracht, omdat we onze kennis graag delen. Een ouderavond of een inspiratiesessie voor het team? We verzorgen ook deskundigheidsbevordering op maat.

Cursus leescoördinator

Een leescoördinator brengt eenheid in het leesonderwijs vanuit het perspectief van leesbevordering, -beleving en -interesse. Met de inspirerende cursus leescoördinator leer je vormgeven aan leesonderwijs op je eigen school.

Voor wie Alle leerkracht
Kosten € 300,-
Aantal lessen 4
Aanmelden Educatie@groningerforum.nl

Najaarcursus
Maandag 29 oktober, 19 november, 14 januari 2019, 4 februari 2019
18.30 - 21.30 uur | Bibliotheek Haren, Brinkhorst 3, Haren

Voorjaarscursus
Maandag 28 januari, 25 februari, 18 maart en 15 april
18.30 - 21.30 uur | Bibliotheek Haren, Brinkhorst 3, Haren

Woensdag 5 juni
14.30 - 17.00 uur | Biblionet Groningen, De Mudden 18, Groningen

Contact

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.