Colin

We testen hier of de inleiding meekomt bij koppeling opvoering in Verwante Artikelen blok.

Al deze opvoeringen hieronder hebben inleidingen, ingevuld vanuit AT, maar worden niet getoond. Dat zou wel moeten als je JA selecteert bij 'Toon inleiding van Opvoeringen'.

Donbass
  • Film
  • drama
  • Oost-Europees
woensdag 20 februari 17:00 - 19:12

Donbass

Groteske flarden uit de hel die het oosten van Oekraine is.

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.