Cineville top 10

Cineville top 10 | zondag 24 maart

De tien állerbeste films van 10 jaar Cineville. Zorgvuldig voor jou uitgekozen door filmfanaten en Cinevillers tijdens de online Beste Films-verkiezing van Cineville.

Kies je eigen favoriet(en) uit onderstaand programma en geniet van een hele zondag vol films die zonder twijfel tot de pareltjes van film gerekend mogen worden.

Cineville top 10 | zondag 24 maart

Elke week de filmagenda in je inbox? >>

Elke week de filmagenda in je inbox? >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.