Bye, bye Boteringe, hello Forum!

De bibliotheek aan de Oude Boteringestraat verhuist eind dit jaar mee naar de nieuwbouw van het Groninger Forum. Een mooi moment om eens stil te staan bij het oude en vooruit te kijken naar het nieuwe.

EXPO | 22 mei t/m 28 sep

De afgelopen maand heeft Esli Tapilatu, projectmaker bij Capital of Happiness, bezoekers van de bibliotheek gefotografeerd en gevraagd welk geluk ze in de bibliotheek aan de Oude Boteringestraat beleven. Wat vinden ze prettig aan deze plek? Hebben ze bijzondere herinneringen? En waar kijken ze naar uit straks in het nieuwe Forum? Waar worden ze gelukkig van?

Van 22 mei tot 28 september exposeren we de 30 meest sprekende portretten bij onze bibliotheek aan de Oude Boteringestraat. En we plaatsen een selectie hier op onze website + Instagram!

Volg ons op Insta

Wie is Esli Tapilatu?

Esli Tapilatu is geboren en getogen in Groningen. Op dit moment werkt hij aan het project Capital of Happiness. Een project waarbij Esli op zoek gaat naar verhalen over geluk wereldwijd.

Esli’s projecten kenmerken zich door het sociale karakter. Hij verlangt er naar het mooiste in de mens vast te leggen en mensen te activeren door ze de juiste vragen te stellen.

Wie is Esli Tapilatu?

De 30 meest sprekende portretten

Download hieronder de brochure met onze 30 meest sprekende portretten. Ontdek wie de bezoekers zijn en welk geluk ze in de bibliotheek aan de Oude Boteringestraat beleven. 

Downloaden

Ontdek de bibliotheek in het Forum >>

Ontdek de bibliotheek in het Forum >>

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on!