Buitenlandse kranten

Lees je graag de Wall Street Journal, The Daily Telegraph, International Herald Tribune, Le Figaro, El Mundo, Handelsblatt of de NRC? Via Pressreader kun je gratis de meest recente edities lezen, thuis of in de bibliotheek.

PressReader bevat meer dan 7.000 kranten en tijdschriften uit 100 verschillende landen in 54 talen. Actueel, in de originele opmaak en met een archief tot 90 dagen.

483

Hoe werkt het?

Installeer de PressReader-app op je tablet of smartphone. Vervolgens maak je in een van onze vestigingen contact met het wifi-netwerk. Daarna kun je een week lang gratis gebruikmaken van PressReader. Maak je na die periode opnieuw verbinding met ons wifi-netwerk, dan is de app weer zeven dagen actief.

Gebruik je geen tablet of smartphone, maar wil je wel downloaden voor thuisgebruik, dan moet je een PressReader account aanmaken. Klik hiervoor in de PressReader rechtsboven op ‘sign in' en vul het scherm in.

Direct naar Pressreader

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over het luisteren of lezen of lenen via Pressreader? Neem dan contact op met onze klantenservice of stel je vraag aan een van onze collega's op de vloer.

Wekelijks spreekuur

Iedere donderdag van 18.00 tot 20.00 uur staat een collega voor je klaar bij de Klantenservice bij onze bibliotheek aan de Oude Boteringestraat 18.

864
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.