BreinBieb collectie

Hoe werkt het brein? Hoe goed is jouw geheugen? En wat is dementie? Op deze vragen kun antwoord krijgen bij BreinBieb in de Groninger Forum bibliotheek De Wijert. 

BreinBieb beslaat het hele spectrum van onthouden en vergeten: van leuke thema’s zoals begrijpen en het ‘fit houden’ van het geheugen tot serieuze onderwerpen zoals dementie en mantelzorg. Je vindt er boeken en spelletjes voor het activeren en fit houden van het geheugen. Je mag alle materialen lenen. Je kunt ook langskomen met vragen of voor een doorverwijzing naar instanties rondom dit onderwerp in de gemeente Groningen.

Activiteiten rondom het brein
Elke eerste donderdag van de maand (m.u.v. vakanties) van 10:30 – 11:30 uur worden er gratis activiteiten georganiseerd in BreinBieb. 

Samenwerking
BreinBieb is een pilot, mede mogelijk gemaakt door de provincie Groningen, waarbij het Groninger Forum materialen over het brein opneemt in de collectie van de bibliotheek. Het is een samenwerkingsproject met Biblionet Groningen. Er is ook een BreinBieb aanwezig in de bibliotheken in Delfzijl en Hoogezand. 

Bekijk agenda

2690

Activiteiten BreinBieb

Donderdag 6 juni
10:30 tot 11:30
Bibliotheek De Wijert
Donderdag 3 oktober
10:30 tot 11:30
Bibliotheek De Wijert
Donderdag 7 november
10:30 tot 11:30
Bibliotheek De Wijert
Donderdag 12 december
10:30 tot 11:30
Bibliotheek De Wijert

Misschien vind je dit ook interessant

Openingstijden >>

Openingstijden >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.