Boek aan huis

896

De bibliotheek komt bij je thuis

Lees je graag, maar ben je zelf niet in staat om naar de bibliotheek te komen? Dan kun je in een aantal bibliotheken gebruikmaken van onze boek-aan-huisservice.

Hoe werkt het?

Om in aanmerking te komen voor de boek-aan-huisservice heb je een abonnement nodig. Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Dan schrijven we je graag in.

Als je je vervolgens aanmeldt voor de boek-aan-huisservice komt een medewerker van de bibliotheek op bezoek om uitleg te geven. Je kunt aangeven naar welke boeken en onderwerpen je belangstelling uitgaat. Daarna komt diezelfde medewerker ongeveer eenmaal per drie weken een aantal boeken afleveren.

Wil je specifieke titels lezen? Geef dat dan van tevoren aan ons door en we nemen ze de volgende keer mee (mits ze op voorraad zijn). Je kunt zoeken in onze collectie en zien wat de bibliotheek allemaal in de collectie heeft.

Wat kun je allemaal lenen?

  • Familie- en streekromans, detectives en thrillers, biografieën, fantasy en meer.
  • Grootletterboeken in verschillende genres.
  • Nederlandse romans (literatuur).
  • Romans in buitenlandse talen.
  • Informatieve boeken over bijvoorbeeld hobby’s, kunst, natuur, reizen, computers en gezondheid.
  • Luisterboeken.

Wat kost het?

Je kunt van de boek-aan-huis service gebruikmaken als je een abonnement van de bibliotheek hebt.

Heb je belangstelling?

Bel dan met de bibliotheekvestiging bij jou in de buurt en vraag naar de Boek-aan-huis service.

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.