Lenen en lezen

Niet gevonden wat je zoekt? Doe een aanschaftip!

Inloggen en reserveren

Drie redenen om lid te worden

  1. 25 titels + 10 e-books, 4 weken in huis
  2. géén boetes meer!
  3. voor maar € 4,50 per maand

Dat wil ik!

Drie redenen om lid te worden

Haal meer uit je abonnement >>

Haal meer uit je abonnement >>

Hulp bij lezen en schrijven

Bij ons leer je lezen en schrijven. Het maakt niet uit hoe oud je bent of wat je niveau is. Want lezen is niet alleen belangrijk, maar ook heel erg leuk!

Leren lezen

Hulp bij lezen en schrijven

Hulp bij digitale vaardigheden

Zelf je zaakjes regelen? Ook online? Het Groninger Forum helpt je bij veel zaken die te maken hebben met de digitale overheid. Bijvoorbeeld je DigiD aanvragen,

Computer Cursussen

Hulp bij digitale vaardigheden

Gronings Schrijftalent gezocht >>

Gronings Schrijftalent gezocht >>

New Manhattan/The Web Space Never Sleeps

Dankzij zijn succesvolle crowdfundingsproject kan Groningse kunstenaar Jip de Beer zijn project New Manhattan uitvoeren en tentoonstellen bij onze bibliotheek. Het 3D-geprinte schaalmodel van een fictieve stad, gebaseerd op de architectuur van 60 webpagina's is te zien tot 10 februari.

Meer informatie

New Manhattan/The Web Space Never Sleeps

Onze bibliotheken

We organiseren verschillende literaire activiteiten en kinderactiviteiten bij onze bibliotheken. Ontdek wat er bij jou in de buurt te doen is!

Openingstijden >>

Openingstijden >>

Internet en printen >>

Internet en printen >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.