Lenen en lezen

Niet gevonden wat je zoekt? Doe een aanschaftip!

Inloggen en reserveren

Je vindt in Mijn account een overzicht van de titels die je thuis hebt, je reserveringen en je persoonlijke gegevens, die je er ook kunt wijzigen.

mijn account

Wachtwoord

We raden je aan om regelmatig je wachtwoord te wijzigen. Dit doe je als je inlogt op 'Mijn account'.

Lid worden?

Er zijn drie goede redenen om lid te worden:

  1. 25 titels + 10 e-books, 4 weken in huis
  2. géén boetes
  3. € 4,- per maand

Meer weten? We hebben alle informatie over het bibliotheekabonnement voor je op een rijtje gezet. 

meer informatie

Lid worden?

Haal meer uit je abonnement >>

Haal meer uit je abonnement >>

Hulp bij lezen en schrijven

Niet iedereen vindt lezen en schrijven even makkelijk. Bij het Groninger Forum leer je lezen en schrijven. Het maakt niet uit hoe oud je bent of wat je niveau is. Want lezen is niet alleen belangrijk, maar ook heel erg leuk!

Ik zoek hulp bij lezen en schrijven

Hulp bij lezen en schrijven

Hulp bij digitale vaardigheden

Zelf je zaakjes regelen? Ook online? Het Groninger Forum helpt je bij veel zaken die te maken hebben met de digitale overheid. Bijvoorbeeld je DigiD aanvragen,

Ik zoek hulp bij digitale vaardigheden

Hulp bij digitale vaardigheden

Internet en printen >>

Internet en printen >>

Nederland Leest

Het thema van Nederland Leest is dit jaar: voeding. De hele maand november ligt het gratis boek Je bent wat je leest voor je klaar in onze bibliotheken. Bij onze bibliotheek in het centrum stalt kunstenaar Bart Eysink Smeets etenswaar uit en zet ze op een rijtje. En dat is best confronterend...

Lees hier meer

Nederland Leest

Een Schop Onder De Ploeg

In 2018 is het 100 jaar geleden dat in de stad Groningen de kunstenaarsvereniging De Ploeg werd opgericht. Ter ere van het 100-jarig bestaan heeft het Groninger Museum een prachtige expositie samengesteld. Het Groninger Forum presenteert in dit kader de groepstentoonstelling Een Schop Onder De Ploeg met de nieuwe revolutionairen van deze tijd.

Meer informatie

Een Schop Onder De Ploeg

Openingstijden >>

Openingstijden >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.