Hulp bij lezen en schrijven

Het plezier van lezen en schrijven gunnen we iedereen. Ook als je lezen en schrijven moeilijk vindt en je beter wilt leren lezen en schrijven. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Heb je een leesbeperking? Ook dan kunnen we je helpen.

Boek aan Huis >>

Boek aan Huis >>

Woon je in Groningen en heb je kinderen tussen de 3 en 7 jaar? Wil je jouw kind helpen met taal? En wil je gratis online spellen en boeken voor je kind? Doe dan gratis mee aan Samenleren! 

Lees er hier meer over >>

1266

Misschien vind je dit ook interessant

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.