Hulp bij digitale vaardigheden

Bij het Groninger Forum vind je hulp bij veel zaken die te maken hebben met de digitale overheid, want steeds meer zaken gaan digitaal.

Hulp bij belastingen

Heb je hulp nodig bij het invullen van je belastingformulier, WIJS Groningen en het Groninger Forum organiseren vanaf maart gratis belastingspreekuren.

Bekijk hier data en tijden

Hulp bij belastingen

Digisterker

Wil je zaken met de overheid via het internet snel en makkelijk regelen en kun je wel wat hulp gebruiken? Volg dan de gratis cursus Digisterker. 

 

Bekijk hier data en tijden

Digisterker

Klik & Tik

Leren hoe je de computer moet gebruiken? Volg de cursus Klik & Tik. 

 

Meer informatie

Klik & Tik
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.