Bibliotheek Vinkhuizen

Via deze pagina vind je alle activiteiten die plaatsvinden bij onze bibliotheek in Vinkhuizen. En natuurlijk materialen die je bij ons kunt lenen!

Openingstijden en adres

Expositie 'Onverwachte schoonheid'

Vanaf 8 januari is de dubbelexpositie ‘Onverwachte schoonheid’ te zien van Jeannet Zwols en Elly Reuter. Beide fotografen laten de schoonheid zien van het doorgaans ‘lelijke’ zoals scheuren in muren (actueel in onze provincie) en elektriciteitsmasten in het Groninger land. Ook het ‘gewone’ is soms onverwacht mooi zoals te zien is in de takjes op zandgrond van Jeannet en de bewogen bomen van Elly.

Data van 8 januari t/m 4 april
Tijden 08.30 - 17.30 uur (werkdagen)
Toegang gratis
Expositie 'Onverwachte schoonheid'

Hulp bij lezen en schrijven >>

Hulp bij lezen en schrijven >>

Hulp bij digitale vaardigheden >>

Hulp bij digitale vaardigheden >>

Lid worden >>

Lid worden >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.