Bibliotheek Beijum

Via deze pagina vind je alle activiteiten die plaatsvinden bij onze bibliotheek in Beijum. En natuurlijk materialen die je bij ons kunt lenen!

Openingstijden en adres

Roald Dahl toer

Wil je kennismaken met Matilda en Sjakie, Daantje, met de Reuzenkrokodil en de Griezels, met zijn Rijmsoep en andere bizarre, vreemde, grappige en griepelige zwoevige verhalen? Kom naar de bibliotheek en betreed de wondere woordenwereld. Samen met de kinderen gaan we onder leiding van een fantabuleuze dichter en een grijselijke drukker prachtige Roald Dahl-gedichten schrijven en drukken op groot formaat (A3): verrukkelekukkelijk! We maken gebruik van de verhalen, de woorden, de taal van de schrijver en maken zo onze eigen Roald Dahl-poster die uiteraard na afloop mee naar huis gaat. Doe mee en laat je inspireren!

Woensdag 12 december | 15.00 - 17.00 uur | gratis toegang

 

Roald Dahl toer

Workshop voorlezen voor (groot)ouders

Esmé van den Boom (huisdichter van de RUG 2016-2017) geeft vanaf eind januari 2019 een workshop voorlezen voor ouders en grootouders in de bibliotheeklocaties van het Groninger Forum. In drie dagdelen van ieder drie uur leer je het juiste boek voor je (klein)kind uit te zoeken. Voorlezen is belangrijk, vergroot de woordenschat, maakt het lezen makkelijker én is ook nog eens leuk!

Data en tijden worden begin januari 2019 bekend gemaakt. Houd onze website in de gaten.

Workshop voorlezen voor (groot)ouders

Hulp bij lezen en schrijven >>

Hulp bij lezen en schrijven >>

Hulp bij digitale vaardigheden >>

Hulp bij digitale vaardigheden >>

Lid worden >>

Lid worden >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.